La Vella torna a fer Vilallonga de nou

A més de Vilanova, el cap de setmana casteller ha estat intens al Camp de Tarragona. La millor actuació a casa nostra se la van anotar diumenge a la tarda a Vilallonga la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els vallencs hi van descarregar el 3d9 amb folre, després de desmuntar un intent a la primera ronda.

Els del Portal Nou el van acompanyar del 5d8 a la segona ronda i del 4d8 a la tercera, completant l'actuació amb el pd6. Una actuació que destaquen com a important per a continuar donant passes endavant en les properes setmanes.

LA JOVE REPETEIX EL 7d8

Al costat dels vallencs, la Jove de Tarragona va culminar el seu bon cap de setmana tornant a repetir el 7d8 estrenat el dia abans a Vilanova. El van acompanyar del 3 i el 4d8.

CLÀSSIQUES DE VUIT A VILA-SECA

I si la Vella actuava diumenge a Vilallonga, el dia abans ho feia a Vila-seca amb una diada de rodatge dels troncs rosats, i en què van completar la clàssica de vuit, amb el 3 i el 4d8 i el 2d7.

Una actuació idèntica és la que van fer a la plaça de l'Església vilasecana els Xiquets de Tarragona, que també van fer doblet aquest cap de setmana, actuant l'endemà a la Festa Major de Constantí, on van tenir en el 3d8 el seu millor castell, acompanyant-lo d'un 2d7 que esperen pugui pujar un pis més en les properes setmanes abans de Sant Magí.

A Vila-seca l'actuació la van completar els locals, uns Xiquets de Vila-seca que van tenir l'estrena del 5d6 aquest curs. A Constantí, van ser els Nois de la Torre qui van completar el cartell, descarregant el 2d6 com a castell més destacat.

PILAR DE MÈRIT COOPERATIVISTA

I una de les grans notícies del cap de setmana ha estat el pd6 carregat pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau aquest dissabte a Reus. Un espadat que és el primer pilar de mèrit d'una colla de Tarragona enguany, i que van acompanyar del tercer 2d7 de la temporada.