Teresa Pallarès fa balanç dels projectes encarrilats

Fotografia conjunta dels directors territorials de la Generalitat a Tarragona amb la delegada del Govern per fer balanç del primer any de legislatura. Teresa Pallarès ha repassat les línies de treball, enmig d'un context marcat per la pandèmia i la guerra a Ucraïna.

Un dels projectes que ha portat més cua és el de Hard Rock, pel debat que genera i per l'adequació a la sentència del Tribunal Superior. El període d'al·legacions a l'aprovació del nou pla director urbanístic ja ha finalitzat i ara, sense un calendari clar, el pròxim pas ha de ser l'aprovació definitiva. Des del Govern estan confiats en què tirarà endavant, si bé el principal escull segueix sent el repartiment de la fiscalitat entre Salou i Vila-seca.

DESTACA L'ALBERG A LA CIUTAT DE REPÒS

D'altra banda, Pallarès ha anunciat que ja està tot a punt per treure a licitació el projecte constructiu de l'Alberg Juvenil a la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona i que cal avançar perquè al 2026 sigui una realitat. En aquest futur pròxim també hi ha emmarcat la fòrum judicial i la renovació de l'Hospital Joan 23. Un altre equipament que la delegada ha reivindicat és l'edifici únic per a les dependències de la Generalitat que proposa que s'ubiqui a l'antiga presó.

També en clau de balanç destaca la feina feta per l'arribada dels fons Next Generation al territori i en el desplegament del Plaseqta.