La Fira Multisectorial de Cambrils torna amb rècord d'expositors

La 63a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils, del 3 al 5 de juny, vol representar la del retrobament després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Així ho exposen els cartells promocionals, amb fotografies de cambrilencs preses durant l’última edició celebrada, l’any 2019.

La fira torna amb força: creix l’espai expositiu que converteix el municipi en un gran aparador comercial i s’amplia també el volum d’expositors, que arribaran als 273, més que mai. Estands que es repartiran pels diferents espais firals, que inclouen la fira de cervesa artesana, la fira medieval, atraccions i l’espai central, que acollirà més d’un centenar d’empreses.

La fira vol adaptar-se als nous temps. Per això presenta com a novetat un espai dedicat al caravàning. Les energies renovables, les mascotes o els vehicles elèctrics també hi tindran el seu espai. A més, les empreses expositores comptaran amb un escenari de dinamització per presentar productes i també s’han programat, el divendres 3, tallers per a escolars.

Els organitzadors confien superar els 44.000 visitants de l’edició de 2019. Abans, aquest dissabte a les 12 la xef pastissera Montse Abellà farà el pregó de la fira  coincidint amb l’acte d’homenatge a les empreses amb més de 50 anys d’implantació a Cambrils.