Aquest dilluns torna L'Altre Concurs de Castells

Preguntes sobre la temporada 2021-22, Món Casteller, el Concurs de Castells o algunes de les diades més destacades del calendari, a més de proves audiovisuals. A tots aquests temes s'hauran d'enfrontar les 15 colles participants en la cinquena edició del programa de preguntes i respostes sobre el món casteller L'Altre, Concurs de Castells. Una nova edició que s'emetrà tots els dilluns i dimarts a dos quarts de deu i dos quarts de dotze de la nit a través de TAC12.

En cada programa s'enfrontaran tres colles que hauran de superar una fase prèvia, una semifinal i la gran final per a conèixer quin serà el cinquè guanyador del programa, que s'endurà un val de 1.000 euros per a organitzar una festa final de temporada per a la canalla de la colla de la mà de l'empresa Mòbil Parc.

En total, 120 preguntes preparades per a posar a prova uns concursants cada any millor preparats.

D'aquesta manera coneixerem quina colla succeirà en el tron als Torraires de Montblanc, guanyadors l'any passat d'un concurs on també s'han imposat colles com els Xicots de Vilafranca, la Jove de Tarragona o els Castellers de Sants.