Comença la votació per escollir qui liderarà la URV

María José Figueras, Mercè Gisbert i Josep Pallarès. Són les tres opcions que poden escollir els prop de 20.000 estudiants, docents, investigadors i personal d'administració i serveis que poden votar a les eleccions del rectorat de la URV.

Per fer-ho han d'utilitzar un dispositiu electrònic i connectar-se a la plataforma de votació. En aquest sentit, la universitat ha habilitat diversos ordinadors al CRAI del Campus Catalunya per emetre el vot. Les urnes, que s'han obert aquest dilluns a les 10 hores, no es tancaran fins dimecres a la mateixa hora. 

URV eleccions maig 2022

Maria José Figueres, la primera dona de la història a ocupar el càrrec, opta a la reelecció després de quatre anys marcats per la pròrroga pressupostària.

Josep Pallarès ha defensat durant la campanya l'adaptabilitat dels estudis a les necessitats actuals d'alumnes, societat i empreses. Va ser director general d'Universitats entre el 2016 i el 19.

Mercè Gisbert també ha manifestat la necessitat de millorar i actualitzar els models d'ensenyament i les infraestructures de la URV. Va ser vicerectora de docència i vicedegana de la facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

Els qui encara no han decidit el seu vot poden recuperar al web de TAC12 el debat entre els tres catedràtics que opten a ocupar el rectorat durant els quatre anys vinents, així com les entrevistes realitzades a cadascun d'ells.