La Casa Andreu protagonitzarà les segones Jornades Modernistes dels Pallaresos

La segona edició de les Jornades Modernistes i Jujolianes impulsades als Pallaresos posaran en valor el mes de novembre la Casa Andreu, reformada pel mestre Jujol l’any 1920.

A mig any de la celebració, el municipi del Tarragonès ja promociona la imatge gràfica de les jornades de recreació històrica estrenades l’any passat. En ella hi té un pes específic aquest edifici del municipi i l’any de la seva reforma, que serà el pal de paller de les jornades.

Els Pallaresos confia poder repetir l’èxit de la primera edició, que va portar al municipi més de 6.000 visitants. Més de 200 persones van participar de les recreacions històriques i 41 estands es van repartir pels carrers de la localitat.

Els organitzadors volen créixer i ja han anunciat que s’ampliarà amb més carrers l’espai expositiu dels tres mercats que s’hi realitzaran: el d’antiquaris, el modernista i el d’entitats.

La segona edició de les Jornades Modernistes dels Pallaresos se celebraran el 4, 5 i 6 de novembre. Abans, també es preveu realitzar tallers i conferències vinculades a l’esdeveniment.