TGN Bàsquet - CB Valls per començar

El derbi al Sagrat Cor obrirà la segona fase de la Copa Catalunya de bàsquet, la de la permanència. Els dos millors se salvaran, el tercer jugarà un 'play-out' i el cuer perdrà la categoria. 

La Federació Catalana de Bàsquet ha publicat el calendari aquest matí, anunciant que el primer compromís dels dos equips territorials serà el que acapara major interès, el duel de proximitat entre TGN Bàsquet i CB Valls.

Totes dues plantilles es coneixen a la perfecció i cap de les dues s'ha imposat clarament a l'altra, ja que mentre l'anada de la primera fase a Tarragona va acabar amb victòria local, la tornada al Joana Ballart va decantar-se a favor de les de Benet Ibáñez.

Aquest diumenge (20 hores), doncs, serà el tercer cop que TGN Bàsquet i CB Valls es veuen les cares durant la present campanya. Ho faran des de zero, sense arrossegar resultats de la primera fase i on el TGN Bàsquet va signar tantes victòries com derrotes (8-8), mentre que el CB Valls va signar un balanç de (3-13). La tornada a la capital de l'Alt Camp se celebrarà el 9 d'abril. 

Els altres dos equips que confeccionen el grup per la permanència a Copa provenen de l'altre grup de la lligueta inicial: el Balaguer (9-9) i el Safa (4-14).