Triple ració de Lliga EBA a TAC12

CB Valls - Castelldefels, Es Castell-CBT i CB Salou - Barberà. Sigui per la TDT, l'streaming o per totes dues vies, la gent del territori juga a la tele de casa en una cobertura gairebé sense precedents. I sí, tot pot canviar per culpa de l'afectació COVID, que genera incertesa als nostres vestidors, als tres . Si el virus no ho impedeix, la ració basquetbolística serà triple.

Començarem pel CB Valls - Castelldefels (dissabte, 18 hores) i amb el suport  dels companys de la Xarxa de Comunicació Local, que emetran el partit arreu de Catalunya i amb TAC12 a peu de pista. Els vallencs reben un dels seus grans rivals en la pugna per disputar la fase d'ascens a LEB Plata i amb qui empataran a la taula si aconsegueixen la victòria.

L'endemà, diumenge a les 12 hores, viatjarem fins a Menorca per narrar L'Es Castell - CBT: el colíder passa pel pavelló d'un dels de la part baixa, però que suma qualitat i experiència amb efectius que saben què es jugar a categories molt superiors, fins i tot a la Lliga ACB.

No tan sols el coronavirus fa trontollar els esquemes del cos tècnic, també les naturals baixes per lesió que qualsevol conjunt pateix a l'equador de la campanya.

Per seguir la jornada blava caldrà connectar-se a l'streaming del web de TAC12 o també al canal de Youtube d'aquesta mateixa casa: desdoblarem així la programació per arribar a tanta gent com sigui possible  Una proposta en línia que farem realitat amb l'ajut de la plataforma menorquina 'Somhi'.

La traca final, el mateix diumenge i a les 18 hores amb el CB Salou - Barberà, també per a tot Catalunya aquí ja a la TDT i a internet, amb narració, micro sense fils i anàlisi tècnic 100% TAC12 per seguir el segon a segon d'uns salouencs que són l'equip en millor forma de tota l'EBA

Si el virus ens deixa, prop de cinc hores de directe esportiu aquest cap de setmana a TAC12.