El nou sistema d'auditories de seguretat de l'AEQT s'engegarà enguany

Dos anys després de l'accident de l'empresa IQOXE, des de la patronal del sector químic tarragoní, l'AEQT, continuen la seva aposta per la millora contínua de la seguretat de les seves empreses. D'aquesta manera, i en el marc del pla estratègic impulsat per l'associació, aquest 2022 ha de ser l'any en què es posi en marxa el nou sistema de millora contínua de la seguretat de les empreses del sector. 

Una iniciativa pionera en l'àmbit estatal i europeu que permetrà una auditoria externa de les accions de les diferents empreses en matèria de seguretat a partir de diferents criteris ja acordats i que es posaran en marxa en període de proves durant el primer semestre d'enguany.

RECUPERAR LA COFIANÇA DE LA CIUTADANIA

Des de la patronal també reconeixen que la recuperació de la confiança de la ciutadania després de l'accident és un procés lent que s'ha de continuar treballant amb coordinació màxima amb tots els actors implicats.

També es valora positivament la relació mantinguda amb administracions com la catalana a l'hora d'implantar noves mesures com la recuperació del PLASEQTA o d'altres en matèria industrial.