'Sempre hi som', dia d'estrena a TAC12

Ara les pantalles són molt menys quadrades, tot i que moltes de les informacions de portada del 2009 continuen en la primera plana el 2021. Avui neix el 'Sempre hi som', el nou magazin de TAC12 en què coneixerem de fons homes i dones que han sigut notícia, i notícies que han donat forma a la programació de la Televisió Pública del Camp de Tarragona durant més d'una dècada.

De la política als esports, dels castells al món social i la cultura: tot ha tingut i té cabuda a TAC12, i tot deixa una empremta en forma d'imatge i veu que engreixa el llegat audiovisual de casa nostra. Memòria mitjançant l'entreteniment i la reflexió és el que farem aquí a la tele cada dimarts al vespre, des d'avui.

El primer programa l'emetem avui (21 i 23 hores) i servirà de petit homenatge a nosaltres mateixos conversant amb el director d'aquesta casa, Xavier Abelló, amb qui rememorarem alguns dels esdeveniments més importants que hem cobert des del nostre naixement. Un camí cada vegada més llarg que continuarem amb la vostra companyia, des d'ara, al 'Sempre hi som'.