El TGN Bàsquet-CB Valls, en directe a TAC12

Derbi inèdit a la història de la Copa Catalunya i que ha començat ja avui, al pavelló del Sagrat Cor, i amb la trobada de tècnics. Una imatge que, en cas de repetir-se anys vinents, significarà que el territori guanya pes a la màxima categoria del bàsquet català.

Víctor Neila ha obert les portes de casa seva a Benet Ibáñez. Són l'entrenador amfitrió i visitant del TGN Bàsquet-Valls de diumenge; les tarragonines arriben invictes amb tres victòries i les vallenques, recuperades gràcies al primer triomf en quatre partits.

encaixada 20 octubre

Més enllà de la lectura esportiva, ha de ser una festa per al Camp de Tarragona, també una oportunitat promocional que el partit pugui seguir-se mitjançant TAC12.

Les dues plantilles es coneixen molt bé, tant com els dos entrenadors, que afronten amb il·lusió el duel entre les liles i les de l'Alt CampDivendres farem la prèvia basquetbolística del TGN Bàsquet-Valls, que explicarem diumenge en directe, des de les 17.45 hores, amb la narració de Jesús Sarmiento i els comentaris tècnics d'Albert del Rey.