Els teatres tornen a omplir les platees

Si no fos per les mascaretes, la imatge de la platea de la Sala Trono fregant la plena ocupació i sense separació entre els espectadors podria semblar de fa un any i mig. L'obra "Els somnàmbuls", de la productora banyolina Punt Produccions Teatrals, ja va poder gaudir de l'aixecament de les restriccions que permet el 100% d'aforament en l'àmbit cultural.

El sector dels espectacles en viu, juntament amb els cinemes, han estat dels més perjudicats per les mesures pandèmiques. És per això que tornar a tenir els patis de butaques complets és tot el que desitjaven veure actors, músics, ballarins, directors i programadors. Ara falta que el públic respongui.

TRONO 1212

Els assistents més assidus a sales com la Trono també feia temps que esperaven veure els teatres plens. Tot i això, alguns trobaran a faltar la comoditat de no tenir ningú al costat. L'eliminació de les mascaretes és l'última barrera que separa el sector de la normalitat completa.

De la mateixa manera que la Trono, bars, restaurants i instal·lacions esportives a l'aire lliure han tornat al 100% d'ocupació. Encara hauran d'esperar els esdeveniments esportius d'interior i els locals d'oci nocturn, que no poden sobrepassar el 80 i el 70% de públic, respectivament.