Binter deixarà d'oferir els vols a Gran Canària

Binter va començar a volar des de l'Aeroport de Reus l'1 de juliol, amb dues sortides setmanals a Gran Canària, i era l'aposta per trencar la temporalitat de l'aeroport. Però, tot i l'entusiasme d'uns i altres, no ha assolit la xifra desitjada de passatgers i la companyia ha confirmat que retira la ruta amb la Costa Daurada per la baixa demanda.

La companyia havia calculat, inicialment, moure uns 20.000 passatgers l'any. A partir de novembre, deixarà de volar a les Illes Canàries i no aclareix si ho tornarà a intentar l'estiu vinent. 

Des del territori hi han reaccionat la Diputació i la Cambra de Comerç de Reus. Les dues institucions coincideixen en lamentar la decisió i consideren que es deu a un context que és desfavorable pel sector a causa de la pandèmia. Assenyalen que cal continuar treballant per atreure nous vols i portar turistes a casa nostra. L'entitat econòmica, a més, destaca la unitat d'acció que va portar a presentar la línia regular amb Binter i manifesta que és el camí a seguir. La Cambra també subratlla, novament, la importància de la futura Estació Central Intermodal del Camp de Tarragona.