Santes Creus acull un taller de creació escenogràfica

Els onze participants de l’Atelier della luna preparen part de l’escenografia que acompanyarà l’espectacle amb què tancaran l’estada de deu dies a les instal·lacions del monestir de Santes Creus. Una proposta liderada enguany per Marcel· Antúnez, artista convidat i internacionalment conegut per les seves performances mecanotròniques i per les seves instal·lacions interactives.

El treball final dels participants, la major part realitzat amb materials reciclats, recollirà bona part de l’experiència acumulada del fundador de la Fura dels Baus, que durant l’estada ha mostrat l’evolució dels seus treball i els seus trucs als participants.

L’Atelier della Luna és una experiència de caràcter internacional que interacciona patrimoni històric amb la dramatúrgia i les arts escèniques. Coincidint amb l’estiu ja fa anys que Santes Creus acull aquesta trobada que, per diferents condicionants, els últims dos anys s’havia deixat de fer. El colofó del curs arriba l’últim dia de l’estada, en què els alumnes exposen públicament el treball realitzat al mateix monestir.

Enguany l’espectacle proposat portarà per títol Merdènesis i consistirà en un recorregut de mitja hora per una perfomance escènica escampada per diferents punts del monestir. Serà diumenge a partir de dos quarts de vuit i les entrades es poden adquirir a través del web de Patrimoni de la Generalitat.