El Palau d'Esports supera les 60.000 vacunes

De diumenge a diumenge per engreixar una capacitat de vacunació massiva del Palau d'Esports de Campclar que no ha tocat sostre. Avui hem superat les 60.000 inoculacions i el ritme diari, ara, és notable. Però encara no es punxa el darrer dia de la setmana perquè no hi ha prou material per repartir-lo entre els set dies.

Això canviarà de manera imminent, ja que des del centre neuràlgic de la campanya d'immunització del Camp de Tarragona preveuen treballar també els diumenges. La setmana passada es van subministrar 18.000 vacunes i la vinent se n'ofereixen 24.000. La xifra va a més i la meta és fer front al famós col·lectiu del "baby boom", els de poc més de 40 anys, amb garanties.

VACUNA 4 JUNY

El temps d'espera per vacunar-se és mínim, molt inferior a l'estona recomanada de recuperació posterior a peu de pista. I 60.000 són tantes vacunes com poques perquè l'equip de treball del Palau d'Esports diu tenir capacitat humana per anar més de pressa.

Mentrestant AstraZeneca continua guanyant per golejada a Pfizer entre el col·lectiu d'essencials que completa ara la pauta: la proporció és de 9 a 1 .