L'alta velocitat de baix cost ja para a Tarragona

A les 11.05 hores ha arribat a l'Estació del Camp de Tarragona el primer comboi de Ouigo provinent de Madrid amb capacitat per a mig miler de passatgers. El més llaminer del nou servei d'alta velocitat són els preus, que oscil·laran des dels 9 euros fins als 50.

Renfe també competirà en el "low cost"

De moment, enguany, la companyia francesa només oferirà una única parada a diària a Tarragona, en els dos sentits, però ja ha demanat poder incrementar les freqüències, també obren la porta a noves rutes. El servei haurà de competir amb l'oferta també "low cost" que activarà Renfe a Tarragona a partir del 23 de juny; serà la posada en marxa de l'AVLO després de mesos de retard. 

Més freqüències, però també millors connexions amb l'estació 

web ouigo

El territori reconeix que l'arribada de l'alta velocitat de baix cost pot ser una oportunitat per a la Costa Daurada de cara a atreure visitants madrilenys i aragonesos. Ara bé, insisteixen que, una vegada aquí, els passatgers han de trobar bones connexions amb les localitats. Una feina que Tarragona creu que s'ha de liderar des de l'autoritat del transport metropolità.

I en concret, pel que fa a l'arribada de Ouigo, el territori també s'ha emplaçat a acompanyar-los de cara a augmentar el nombre de parades des de Tarragona.