Càmpings esperançats

El sector dels càmpings de la Costa Daurada va ser qui va aprofitar més la Setmana Santa gràcies als clients de proximitat. Ara també és a Fitur per desencallar el mercat internacional. I hi ha indicis per a l'optimismeVendre oferta turística, familiar, i fer-ho cara a cara, de forma presencial, ja és un estímul i un punt d'aparent normalitat.

Els càmpings se senten privilegiats de cara a atreure visitants aquests pròxims mesos. Les activitats a l'aire lliure i amb contacte amb la natura són les més buscades després d'un any de pandèmia carregat de restriccions. L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre és una de les entitats que aprofita el paraigua de la demarcació a Fitur per promocionar els seus serveis.

camping 20 maig 2

A més de compartir converses amb els socis del territori, simbòlicament la cinquantena de càmpings que representa l'associació posen un peu a la fira de Madrid i això és sinònim de nous contactes i, qui sap, si de noves oportunitats. 

A més dels aspectes positius inherents dels càmpings, darrerament també han treballat especialment el segell de seguretat sanitària. A més de la incorporació de noves mesures, per exemple, mantenir els grups bombolla és més fàcil que en altres tipus d'allotjaments i són punts forts que l'associació intenta valorar. També a Fitur, ampliant el ventall d'opcions que promocionen les comarques de Tarragona.