La Covid i la pluja condicionen el PrimaverArt del Morell

Marcat per la pluja i la pandèmia. El Primaverart del Morell s’ha hagut de rebel·lar per tornar a portar les arts escèniques als carrers i places del municipi. Després d’haver hagut de cancel·lar l’última edició pel confinament general arran de la Covid-19, enguany ha sabut aprofitat l’escletxa comarcal deixada per les restriccions de mobilitat del Procicat i ha tirat endavant una edició amb major pes dels espectacles de proximitat.

El Primaverart és un petit aparador de les diferents disciplines escèniques de carrer, però serveix també d’altaveu per les entitats del municipi, que de fet, van ser les encarregades d’obrir el festival divendres. Després d’un any tancats, els alumnes de l’escola de música van poder exhibir-se en públic.

L’espai del festival destinat a la fàbrica de talents també va comptar amb actuacions dels alumnes de l’activitat de dansa de l’AMPA Ventura i Gasol. A banda del talent local, set companyies i artistes més han desafiat la pluja i la Covid i han passat per un Primaverart marcat per les restriccions sanitàries.