La temporada perfecta del voleibol

Objectius aconseguits per part de SPiSP i Cèvol Torredembarra. Mentre que els tarragonins jugaran la fase d'ascens a la màxima categoria, els debutants torrencs continuaran a la Superlliga 2 el curs vinent.

Final de fase regular idíl·lic per al Volei SPiSP i el Cèvol Torredembarra. La victòria dels de Vlado Stevovski a Castelló sacseja la taula, elimina el Mediterrani i resol el passi cooperativista a la ronda decisiva per pujar a Superlliga. Els dos millors classificats de cadascun dels tres grups s'aplegaran en una seu única per definir i on es dividiran en dues lliguetes. El campió i el subcampió accediran a semifinals i els dos guanyadors ascendiran a la primera divisió del volei a Espanya. El "playoff" es disputarà del 9 a l'11 d'abril.

El desenllaç del Cèvol va produir-se abans de jugar el cap de setmana perquè la resta de resultats, tot i perdre a la pista del Petrer, van provocar que la salvació fos ja matemàtica a manca de dos partits. Ha estat l'any de l'estrena a Superlliga 2 i la capacitat d'adaptació de la veterana plantilla, més que digna.

El Volei SPiSP rebrà dissabte el Mundet a Tarragona mentre que el Cèvol jugarà a casa contra el Muro.