La Superlliga 2 en dos partits

Volei SPiSP i Cèvol Torredembarra poden deixar coll avall el passi a la fase d'ascens i la permanència, respectivament, aquest cap de setmana. Una jornada de Superlliga 2 providencial per als dos representants territorials de la categoria.

Si el Volei SPiSP guanya 3-0 o 3-1 a la pista del Mediterrani de Castelló, es classificarà per a la fase d'ascens a la Superlliga. Els tarragonins juguen al pavelló d'un líder tres punts per davant però que ha jugat un partit més. Guanyar-lo suposaria avançar-lo per "average" o quedar-se a un sol punt a l'espera de treure alguna cosa de profit la setmana vinent contra un Mundet amb res en joc. Entre el primer i el tercer, el València, igualat amb el Mediterrani i amb calendari accessible.

Mentrestant, si el Cèvol Torredembarra s'imposa a domicili contra el Petrer, amb els deures enllestits, aconseguirà la permanència matemàtica. Manquen sis punts per repartir i els torrencs disposen de quatre de marge sobre el Xàtiva, que no hauria de fallar a Mundet.

El Mediterrani-Volei SPISP començarà dissabte a les 19.30 hores i el Petrer-Cèvol Torredembarra, a les 18.15 hores. Els de Carlos Mora podrien saltar a la pista ja salvats perquè el Xàtiva jugarà hores abans.