S'acaba la perforació del túnel del Coll de Lilla

L'Alt Camp i la Conca de Barberà estan cada vegada més a prop. Avui s'ha perforat un tram del túnel del Coll de Lilla que uneix les dues comarques. Una imatge carregada de simbolisme i que suposa un punt d'inflexió en la història d'aquesta infraestructura.

El túnel unirà les dues comarques a finals del 2022 o principis del 2023. És la data que s'ha conegut avui durant la visita del ministre Jose Luís Ábalos a les obres, on ha pogut presenciar la perforació del túnel, que ha unit Valls i Montblanc.

El govern espanyol ha volgut donar pompositat a l'acte, reivindicant l'obra com una de les més destacades que es fan actualment al país. El ministre Ábalos ha recalcat la importància d'aquesta infraestructura, que connectarà també el Port de Tarragona amb les comarques d'interior.

tunel ok

El ministre també ha anunciat la licitació de la redacció del projecte del tram final de l'autovia, des de Lilla fins a Montblanc. Des del territori han valorat la importància cabdal d'aquesta obra que unirà encara més les dues comarques, després de més d'una dècada.

Quan l'autovia arribi a Montblanc es podrà enllaçar amb l'AP-2, una autopista que l'agost d'aquest 2021 quedarà alliberada. 

Canvia't al 39 a la TDT