El Camp de Tarragona ja administra les primeres 1.800 dosis d'AstraZeneca

Llargues cues s'han format aquest dimecres a les portes del CAP Tarraco de la ciutat de Tarragona per a rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca. N'han arribat 1800 a la regió sanitària del Camp de Tarragona, que s'aniran administrant als tres punts de vacunació programats. Aquests són el mateix CAP Tarraco, per la qual cosa en la tarda d'ahir van passar 140 persones i durant el dia d'avui centenars més, el Centre d'Atenció Primària de Cambrils, que ha començat aquest dimecres i el Pius Hospital de Valls, on s'espera començar aquest dijous.

Les persones a vacunar pertanyen a sectors essencials com cossos de seguretat, farmacèutics, personal de presons o personal de centres odontològics entre d'altres. A tots ells se'ls anirà citant a mesura que arribin les vacunes al territori i des de les autoritats sanitàries es fa una crida a donar resposta positiva a la campanya.

Els vacunats amb la primera dosi d'AstraZeneca són població entre 18 i 55 anys i hauran d'esperar entre 10 i 12 setmanes per rebre la segona dosi.