Satisfacció a les llibreries per la reobertura de dilluns

Satisfacció a les llibreries després que es tornin a considerar com espais culturals i essencials.  A partir del 13 de febrer podran obrir els caps de setmana. D’aquesta manera, quedaran exempts de les restriccions que tenien fins ara considerades com establiments comercials. Ara a més a més, també podran obrir les botigues de llibres que tinguin una superfície més gran de 400 m2. Això sí com a tots els establiments s’hauran de mantenir les limitacions d’aforament.

Durant la pandèmia el sector ha notat un increment de vendes. En el cas de la Llibreria Tram de Valls no tenen clar si és perquè s’ha augmentat l'interès per la lectura o perquè el confinament municipal no ha permès que els veïns poguessin comprar a grans superfícies.  

DDR llibreries obren

En tot cas, pel Gremi de Llibreters és una molt bona notícia poder obrir a partir de la setmana que ve sense restriccions i poder dur a terme l’activitat habitual. I és que el  gener  el Procicat va fer tancar les persianes de les llibreries durant els caps de setmana. Les més grans de 400 metres, fins ara tampoc podien obrir entre setmana.