Accident múltiple a Reus amb tres ferits molt greus

Un accident múltiple a Reus aquest dissabte al migdia ha deixat vuit ferits,  tres dels quals molt greus.  Per causes que s’investiguen una dona d’edat avançada hauria perdut el control del vehicle i s’hauria envestit de manera accidental a un grup de persones que passaven per una zona peatonal, a la plaça del Nen de les Oques. El cotxe va creuar el passeig Sunyer fins a quedar encastat contra un mur d’un edifici. La dona que conduïa va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia.

Els set vianants que van ser atropellats van ser atesos allà mateix. Hi va intervenir la Guàrdia Urbana del municipi, els Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat, les ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un equip de psicòlegs.

Set  persones les van traslladar a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus amb politraumatismes. Dues d’elles molt greus continuen a la Unitat de Cures Intensives (UCI) però estables. A planta hi ha cinc ferits més, dos dels quals es troben en estat greu i tres menys greu. Una vuitena persona la van portar a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i continua ingressada a l’UCI.