Els càmpings confien en les reserves ajornades l'any passat

A dos mesos de l'inici de la temporada per Setmana Santa, els càmpings de la demarcació treballen amb un número relativament estable de reserves per enguany. Així és gràcies a l'ajornament de les de l'any passat que ara, però, esperen no s'anul·lin definitivament.

La pràctica totalitat dels càmpings del Camp de Tarragona, sobretot els de la costa, es troben ara mateix tancats a l'espera de poder tornar a obrir portes a finals de març coincidint amb la Setmana Santa.

El sector es mou a hores d'ara entre l'esperança de poder obrir a la data assenyalada i la incertesa de com poden afectar noves restriccions de mobilitat sobretot als clients internacionals.

I tot i que treballen amb un nombre de reserves inferior a un any normal, reconeixen que encara tenen un volum prou acceptable provinent de les que l'any passat es van endarrerir per enguany i no anul·lant. Un fet, però, que podria canviar si la mobilitat continua restringida d'aquí a uns mesos.

Uns càmpings tarragonins que tornen a defensar el seu com un destí de vacances segur enfront de possibles contagis, sobretot per l'aposta de vida a l'aire lliure que fan.

Tot en la setmana en què s'ha conegut que set càmpings del Camp de Tarragona, entre ells el Tamarit Beach Resort i el Sangulí de Salou han estat reconeguts per les revistes de referència del sector a Alemanya i els Països Baixos entre els millors d'Europa pel que fa a la seva qualitat i confort.