ERC vol exportar el model de govern de Tarragona

Esquerra Republicana vol portar el seu model de governança municipal al govern de la Generalitat. D'aquesta manera aquest dimecres la seva cap de llista Raquel Sans s'ha envoltat dels principals dirigents municipalistes republicans del territori.

Esquerra Republicana ja governa tant a l’Ajuntament de Tarragona com a la Diputació i ostenta la màxima representació del govern català al territori. Una posició de govern que ara els republicans volen traslladar al govern de la Generalitat guanyant per primer cop les eleccions al Parlament a la demarcació. 

És per això que a només un dia de l'inici oficial de la campanya electoral la seva cap de llista Raquel sans s'ha envoltat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i el delegat del govern Òscar Peris. Tots ells han fet una crida a exportar les idees republicanes que ja s'estan posant en marxa a Tarragona al govern de la Generalitat.

Des de la candidatura republicana han volgut deixar clar també que, més enllà del país, les comarques de Tarragona es juguen el seu futur el proper 14 de febrer en un context de dificultat econòmica com l'actual.