La majoria de poblacions eviten votar als centres escolars el 14-F

Aquest canvi de col·legis electorals afecta gairebé totes les poblacions on s'han buscat espais més amplis per fer-hi les votacions. Repassem poble a poble, on estaran situades les urnes el pròxim 14 de febrer, si es manté la data.

Salou reubica tres col·legis i n'afegeix un de nou

salou

A Salou hi haurà sis punts de votació, dels quals 4 són nous. En concret, es reubiquen les meses que en darrers comicis s'havien ubicat en escoles. Els votants que fins ara anaven a l'Escola Santa Maria del Mar hauran d'anar al Pavelló Salou Centre, el Pavelló Salou Ponent substitueix l'Escola Salou i, finalment, les votacions de l'Escola Europa es traslladen al vestíbul de l'Ajuntament. En paral·lel, s'incorporen 3 meses al vestíbul del Teatre Auditori, mentre que es mantenen les taules del Parc de la Ciutat i al pavelló del CAP Salou. 

Vila-seca aglutinarà més votants a l'Escola Miramar

En el cas de Vila-seca les modificacions rauen en l'eliminació d'un col·legi electoral. La seu de l’associació de veïns del barri Miramar les Illes passa al Col·legi Miramar on s'hi incorpora una secció més respecte a les anteriors eleccions i hi haurà 5 meses. La resta de centres de votacions es mantindran amb les adaptacions pertinents. Es votarà a l'Antic Hospital, el Col·legi Públic Mestral, el local de l'associació de veïns la Formiga, la biblioteca municipal, el Col·legi Públic Sant Bernat Calvó, el Centre Cívic de La Pineda, el Conservatori Municipal de Música, el local dels Jubilats Sant Esteve i el Centre Cívic de La Plana.

Valls prescindeix dels centres escolars

valls

A la capital de l'Alt Camp tots els centres de votació són nous. S'ha prescindit dels centres escolars, per traslladar les urnes a espais més amplis. Es votarà al Kursaal, al Local Colla Vella, al Pavelló Joana Ballart, al Pavelló Xavi Tondo i a la Sala Picamoixons. Amb aquestes modificacions, el nombre de col·legis es redueix a la meitat.

Torredembarra duplica el nombre de punts de votació

torre

El contrari que a Torredembarra, on es passa de 3 centres a 6. Es manté l'Escola Antoni Roig i l'Antina, però s'afegeixen el Castell, la Sala Gran del Casal, la Sala del Mar i el pavelló municipal Sant Jordi com a nous col·legis electorals. 

El Pavelló del Casal de Montblanc acollirà les votacions

A Montblanc els comicis es concentraran, com és habitual, en un sol punt, però no serà l'Escola de les Muralles, sinó que s'ha optat per reubicar les urnes al Pavelló del Casal. Hi haurà un total de 9 meses.

A Constantí es mantenen al pavelló

A Constantí les votacions es mantindran al Pavelló municipal tot i que les meses estaran més separades. De fet, s'habilitarà una pista més per encabir 7 taules en tot el col·legi electoral.

Altafulla reubica un centre i aplica canvis als altres dos

En el cas d'Altafulla es continuarà votant a l'Escola la Portalada i a la Llar d'Infants, però també s'ubicaran 2 meses al pavelló municipal. Ara bé, als habituals col·legis electorals hi haurà canvis. En el cas de La Portalada una de les 3 meses s'ubicarà al pavelló de l'escola, mentre que en el cas de la Llar d'Infants, una de les urnes es trasllada a la Biblioteca.

A l'Espluga com sempre, però amb un circuit diferent

Finalment, a l'Espluga de Francolí l'únic punt de votació serà el de sempre. L'Escola Martí Poch acollirà les 5 meses del municipi amb canvis en l'entrada i sortida i també la distribució de les taules.