Nova ruta aèria directa entre l'aeroport i Bristol

A partir del maig el turoperador Jet2.com obrirà una nova ruta amb vols directes entre l’aeroport i Bristol, al sud-oest d’Anglaterra. La ruta serà operativa tots els dilluns i dijous, durant la temporada alta. Els bitllets ja estan a la venda i s’han produït les primeres reserves per aquest estiu. Municipis com Salou celebren aquest anunci, de fet el britànic és un dels principals visitants de la capital de la Costa Daurada. Consideren que aquests fets fan preveure que la temporada turística d’aquest any serà millor que la passada. De fet, un 50% dels turistes que volen fins a l’aeroport fan la seva estada a Salou.

Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou segueixen treballant per garantir que els turistes es trobin amb una destinació segura i preparada. Aquesta nova ruta aèria és un dels fruits de mesos de feina per motivar l’arribada de visitants i captar nous clients.

L’olla del sector turístic a casa nostra comença a bullir de nou després de viure la pitjor temporada de la seva història a causa de la pandèmia. Diverses empreses del sector reprenen les inversions, és el cas del nou ressort que s’està construint a l’antic càmping La Unión amb capacitat per allotjar fins a 700 persones. O la construcció de 40 bungalous al Càmping Sangulí.

Canvia't al 39 a la TDT