Lliga EBA esbojarrada

ADT Torreforta i  CB Salou ja han patit aturades i creuen que el context actual per la pandèmia impossibilita definir quins són els favorits d'una EBA sense patrons ni lògica. 

Dues jornades d'EBA són suficients per contemplar que la pandèmia juga enguany un paper més rellevant que qualsevol paràmetre esportiu. Mentre que, per exemple, el CB Valls va completar sense inconvenients els dos primers partits, l'ADT Torreforta no va poder jugar el segon i el CB Salou va perdre's el primer, uns per casos de COVID a l'oponent i altres perquè el rival així ho va demanar.

muñiz 19 novembre

Possibles positius, problemes per exercitar-se entre setmana per les normatives municipals o per les directrius dels propietaris del pavelló, hi ha diversos factors que converteixen l'EBA en una ruleta dels infortunis. A l'àrea metropolitana de Barcelona fins i tot hi ha clubs que encara no han debutat.

Les cancel·lacions redueixen el to físic dels jugadors i les proves de detecció de la COVID encenen totes les alarmes 48 hores abans de cada jornada. Els canvis continus de calendari impossibiliten també que els entrenadors facin plans a mitjà termini.

adt 19 novembre

I no ha sigut necessari esperar molt perquè es produeixin les primeres sorpreses en forma de resultats inesperats. L'Igualada, un dels grans del subgrup de CB Valls i ADT Torreforta, va perdre fa uns dies. L'EBA descansa ara per tornar el 28 i el 29 de novembre amb el derbi entre CB Valls i ADT Torreforta que narrarem a TAC12 i amb el Sant Cugat-CB Salou.