El rescat del cos atrapat a l'avioneta sinistrada no té l'èxit assegurat

L'operació es qualifica de complicada des dels comandaments de la Guàrdia Civil. Els treballs comencen aquest mateix divendres i compten amb la participació de 12 submarinistes.

La gran profunditat a la que es troba l'aparell sinistrat, 113 metres al fons del mar Mediterrani, és el principal escull amb el qual haurà de treballar l'equip de rescat. Aquest està format per 12 membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil provinents d'arreu de l'estat i que tindrà la base d'operacions al port de Sant Carles de la Ràpita.

Des d'avui treballaran amb tasques d'aclimatació a la profunditat on un robot de l'armada espanyola va localitzar l'avioneta el passat dilluns. Si aquestes són satisfactòries intentaran extreure el cos de la víctima, el Mosso d'Esquadra fora de servei Marc Garcia, de la cabina de l'aeronau. Si això no és possible, es treballarà per reflotar parcialment o total l'aparell.

Una operació arriscada que durarà diversos dies i que des dels comandaments de la mateixa no asseguren que pugui finalitzar amb èxit.

Recordem que el cos de l'altre ocupant de l'avioneta, Marc Francesch, va ser localitzat aquest dimecres per pescadors de la confraria de Castelló i traslladat al port d'aquesta localitat.