La cessió del Palau d'Esports, imminent

Ho diu el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras,  protagonista d'una comissió informativa sobre els Jocs i on ha avançat que l'equipament passarà aviat a mans locals.

El Palau d'Esports serà, ara sí, de Tarragona d'aquí a dies o setmanes. Ho diu la secretaria general de l'Esport, que remarca la potencialitat de l'Anella Mediterrània com a element singular internacional i també com a eix vertebrador de l'esport local. Si fos per ell, diu, aquest debat s'hauria enllestit fa temps.

palau

Defensa de la gestió política enmig de l'aplicació de l'article 155 i del quòrum entre administracions de gairebé tota la gamma cromàtica d'ideologies existents. Remarquen el llegat i la capacitat futura de Tarragona per acollir més cites destacades i no entren al detall respecte al major o menor impacte generat pels Jocs Mediterranis.

La Generalitat va invertir gairebé 31 milions d'euros a Tarragona 2018, i prop 18,5 milions van destinar-se justament al Palau d'Esports, encara sense ús local gairebé tres anys després d'inaugurar-se.

El secretari general de l'Esport qualifica la cita d'exitosa esportivament parlant tot i que admet que no va aconseguir atreure públic als equipaments.