Denuncien a Fiscalia la tramitació i compra dels terrenys del CRT per a Hard Rock

La denúncia que Aturem BCN World i l’associació mediambiental GEPEC han presentat a la Fiscalia referent el projecte de Hard Rock al CRT de Salou i Vila-seca es fonamenta amb dues qüestions.

La primera és referent a una petició que han fet al Departament d’Hisenda que no ha estat contestada. És sobre el procediment d’adjudicació de la llicència de casino per l’empresa nord-americana, consideren que hauria d’haver quedat despert perquè quan es fa atorgar la llicència Hard Rock no tenia els terrenys comprats.

Per altra banda, també posen en coneixement del ministeri fiscal, del possible delicte d’una futura malversació de diners públics, ja que Incasòl ha d’avançar els diners per comprar els terrenys que ha d’acabar comprant Hard Rock.

Aturem BCN World encara està a l’espera de la sentència del recurs contenciós que va posar contra el pla director que permet la nova planificació d’aquests terrenys del CRT. Confien que a última hora hi hagi algun moviment polític que faci que el projecte s’iniciï de nou i s’adeqüi millor al territori.

Recordem que la data límit per l’operació de la compra dels terrenys és a principis del mes que ve. Si no es fa, Hard Rock perdrà la llicència i el projecte patiria un nou endarreriment important.