Impulsen webs turístiques per promoure el territori

El Baix Gaià i l'Alt Camp presenten noves eines per promoure el turisme a les seves zones d'influència. Estrenen portals web enfocat a l'oci i visites que es poden fer aquest estiu amb l'objectiu principal de reactivar el turisme de cada zona.

Sota el lema ‘Baix Gaià. Un espai per a tothom’ els 12 municipis d’aquesta zona engeguen una campanya turística conjunta en un nou portal web. Promouen activitats en els àmbits de platges, castells, oci, festes, gastronomia o comerços per Torredembarra o Altafulla, entre d'altres poblacions. També estrenen un plànol de rutes a peu i amb BTT ‘Ronda verda, Ruta dels Castells i Pic de la Mola’. Aquesta iniciativa sorgeix per tal de reactivar el turisme, que s'ha vist greument afectat, després d’aquests darrers mesos de confinament.

A l'Alt Camp també amplien els canals de comunicació per promocionar turística la comarca. El consell comarcal impulsa una nova plana web que amplia i concreta els continguts turístics, alguns dels quals anteriorment ja es compartien a la web que engloba la ruta del cister. La nova eina vol servir d'aparador de la comarca en un moment en què la situació sanitària global convida a potenciar el turisme de proximitat. Cosa que el consell comarcal de l'Alt Camp fa a través d'activitats i visites programades.

La nova pàgina web de turisme comarcal, que engloba els 24 municipis de l'Alt Camp, incorpora gastronomia, pernoctacions, activitats o propostes per visitar a la comarca. L'ha desenvolupat TGD comunicacions. Ja està activa i es pot consultar a www.turisme.altcamp.cat.