Una trentena de positius al Camp de Tarragona en només 24 hores



L'augment més important de positius de Covid-19 al Camp de Tarragona de les darreres setmanes. En només 24 hores, Salut ha notificat 28 casos nous. Amb les darreres dades, es coneixen 14 rebrots repartits en 3 comarques i que sumen més d'una setantena de positius amb coronavirus. La majoria dels contagis es concentren al Tarragonès, amb més de 40 positius i s'estudien gairebé 300 persones que han estat en contacte amb ells. La resta pertanyen al Baix Camp i l'Alt Camp.

En conjunt, els rebrots obliguen a seguir 400 contactes al Camp de Tarragona. La majoria d'aquests petits brots s'han produït en l'àmbit familiar o laboral, tot i que hi ha dos casos que surten d'aquest supòsit general, un dels rebrots sorgeix d'un viatge al Camino de Santiago i un altre d'una sortida nocturna. Des que va començar la pandèmia, el territori ha registrat gairebé 2.400 contagis. 

Per ara, només 6 positius hospitalitzats

La part bona de la notícia és que cap dels nous casos s'ha trobat en residències i tampoc s'ha produït cap defunció. I encara hi ha una segona bona notícia, la que ens diu que la pressió sanitària que continua baixa. En aquests moments només es comptabilitzen quatre casos a Sant Joan de Reus i dos a Joan XXIII de Tarragona, cap d'ells, a l'UCI, el que vol dir que en cap cas estem parlant de casos greus.