Seguiment majoritari de l'obligatorietat de l'ús de les mascaretes

A partir d'aquest dijous és obligatori dur la mascareta posada en tots els espais públics, encara que es mantingui la distància de seguretat. Un primer dia on el seguiment de la normativa ha estat molt majoritari pels carrers del territori.

Durant el primer dia d'obligatorietat de l'ús de mascaretes a tots els espais públics aquesta ha estat seguida per gairebé la totalitat dels passejants que hem pogut veure per exemple al Passeig Jaume I de Salou. Les úniques excepcions generalitzades, les de les persones que aprofitaven les primeres hores del matí per fer esport.

Unes mascaretes que també desapareixien un cop s'entrava a la platja del municipi, on el seu us era molt residual.

Entre els passejants, sobretot satisfacció per la implementació de la nova mesura, encara que alguns no tenien gaire clar què suposava realment i d'altres es mostraven contraris a la utilització de la mascareta en aquest àmbit.

Una tendència que també segueixen els visitants que passen aquests dies a Salou, els quals destaquen la sensació de seguretat que transmet la capital de la Costa Daurada.

En altres espais del territori com la Rambla Nova de Tarragona, l'ús de la protecció també era majoritari però amb excepcions, sobretot entre la gent més jove. Una imatge a la que ens haurem d'adaptar a partir d'ara, ja que no sembla tenir ara mateix data de caducitat