PortAventura reobre amb afluència desigual entre el parc i els hotels

Un dels principals motors del sector turístic del Costa Daurada, el parc temàtic PortAventura, obre les seves portes enmig de les restriccions imposades per la pandèmia. Un primer dia en què no s'ha vist una gran afluència a unes instal·lacions ocupades sobretot per clients dels hotels del complex, que sí que presenten un degoteig constant d'arribades.

Són els primers visitants que ha rebut PortAventura aquest dimecres poc després d'obrir portes més de tres mesos més tard del previst. Uns primers visitants que les úniques cues que han trobat a l'entrada del parc han estat les que s'ha originat per entrar a la carpa on se'ls pren a tots la temperatura. És aquí on es fa el principal cribatge a través de càmeres tèrmiques i les tradicionals inspeccions de bosses i maletes.

A partir d'aquí s'han trobat un parc sense les aglomeracions d'altres estius, tant per passejar pels seus carrers com, sobretot, per accedir a les atraccions.

I és que les mascaretes formen part de l'escenari que la pandèmia ha deixat a les instal·lacions del recinte, ja que s'han de dur obligatòriament en tot moment.

Els hotels a bon rendiment

Però si la imatge del parc aquest primer dia pot deixar entendre una afluència molt reduïda, l’altre gran termòmetre del complex, les reserves hoteleres, han començat a funcionar a ple rendiment. Així es podia comprovar a l'entrada dels quatre hotels oberts, on, a més, les mesures de distanciament en el moment del registre d'entrada han provocat cues en alguns moments.

Uns visitants que es combinen entre els que ja tenien decidida la seva visita abans de la pandèmia i els que ho han decidit a darrera hora. Tots però, es mostren satisfets i comprensius amb les mesures preses.

Així doncs des d'ara i com a mínim durant tot l'estiu PortAventrua estarà obert amb un aforament màxim del trenta per cent de visitants, i les atraccions i els serveis funcionant al cent per cent.