Els cellers de la DO Conca de Barberà ofereixen visites gratuïtes per reactivar el turisme

Aquesta és una de les primeres visites que tornen a fer els cellers de la DO Conca de Barberà després de més de tres mesos sense públic a causa de la Covid-19. Els cellers de la Conca reobren amb il·lusió les seves portes sota la campanya de promoció 'Escapa't a la Conca'. Ofereixen visites gratuïtes per les instal·lacions per premiar l'esforç de tots durant aquests darrers mesos de confinament.

3.000 persones passaran pels 16 cellers de la zona

L'objectiu principal és reactivar l'activitat turística de la comarca, però sempre aplicant les mesures sanitàries necessàries. El Celler Carles Andreu de Pira ha reduït les visites a 12 persones, s'ha implementat l'ús de la mascareta i ha modificat el recorregut.

Pels cellers, aquesta campanya és una manera de retrobar-se amb el públic de la Conca i també és una oportunitat per descobrir-la a aquells que encara no la coneixen.

'Escapa't a la Conca' està sent un èxit. Les primeres 1.500 entrades dobles es van esgotar en una setmana. És per això que han decidit regalar-ne més, i en total en els mesos de juliol i agost, 3.000 persones passaran pels 16 cellers de la zona.