PortAventura reobrirà amb controls de temperatura, cita prèvia i mascareta obligatòria a les atraccions

Port Aventura torna a obrir portes el proper dimecres 8 de juliol i ho farà totalment adaptat al moment actual. Aforament del 30%, mascareta i control de la temperatura obligatoris i reserva de dia de visita amb antelació. Aquestes són les principals mesures d'una temporada totalment atípica i en la que el parc s'orienta més que mai al turisme estatal.

La temporada del 25è aniversari de l'obertura de Port Aventura serà la més atípica de les que ha viscut el complex en aquest quart de segle. Primer per haver d'obrir portes més de tres mesos després del que estava previst i segon perquè el nombre de visitants, que l'any passat va batre la mítica xifra dels cinc milions, es veurà dràsticament reduït per les mesures de distanciament interpersonal.

Així el parc no superarà en cap moment el 30% del seu aforament. Un control que es durà a terme sobretot gràcies a la reserva prèvia obligatòria del dia de visita. La xifra d'ocupació fixada està per sota del que marca la normativa actual, fet que des de la direcció del complex destaquen millorarà la qualitat de la visita, ja que totes les atraccions i els establiments de restauració estaran oberts al 100% de la seva capacitat.

4 DE 6 HOTELS OBERTS

Una reducció d'ocupació que també afectarà als hotels del ressort turístic. Només n'obriran quatre dels sis dels que consta actualment el complex i la seva capacitat estarà reduïda entre el 60 i el 80%, depenent de cada establiment.

Les altres grans protagonistes de la temporada seran les mascaretes, obligatòries en tot moment, també dins de les atraccions, i els controls de temperatura, que hauran de passar tots els visitants en una carpa situada a l'entrada del parc.

Uns visitants que s'espera provinguin en gairebé la seva totalitat del mercat estatal, on està destinada gran part de la promoció d'aquesta temporada. Tot i això, no descarten una recuperació d’un turisme internacional que l’any passat va suposar el 55% dels visitnats

SENSE COSTA CARIBE I SENSE ESPECTACLES

Del que no es podrà gaudir aquesta temprada serà del parc aquàtic Costa Caribe, que no obrirà portes. Tampoc dels espectacles del parc principal, que s'aniran recuperant progressivament a partir del mes d'octubre.

Per últim, els posseïdors del passi anual només podran accedir al parc dos dies al mes durant l'estiu i amb reserva prèvia. En contrapartida, se'ls allarga durant tres mesos la vigència de l'abonament.