La història castellera recent, al Dosos Amunt

Avui tornen els castells a TAC12 i ho fan amb el Carles Cortés que, de la mà de Toni Comas i gràcies a les noves tecnologies, recuperaran alguns dels millors moments de la història castellera recent.

El Carles Cortés, com tantes altres vegades, a punt d'enregistrar programa al plató de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. Aquest cop reinventant-se, i reinventant-nos per culpa d'una epidèmia que ha buidat les places i que impedeix que us parlem, ara, de l'inici d'un estiu atapeït de temàtica castellera. El Carles no serà pas l'únic conductor del Dosos Amunt; l'acompanyarà un fidel amic temporada rere temporada, el Toni Comas. Això sí, ho farà des de ben lluny i des de ben a prop gràcies a la tecnologia que superposa el plató de TAC12 amb el de Penedès TV.

ok dosos

Des d'aquesta nit el Dosos Amunt revifa cada dilluns els grans duels castellers de la història pròxima amb les veus de les colles que els van protagonitzar. Avui, per exemple, ens estrenarem amb la lluita del primer castell de 10 de l'any 1998 entre els Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa. Una oportunitat única de mirar enrere per gaudir de jornades inoblidables reviscudes a la televisió.

El Dosos Amunt s'emetrà cada dilluns a dos quarts de nou del vespre i a dos quarts d'onze de la nit, amb remissions els dimarts i els caps de setmana.