Com ha estat el primer any de mandat dels alcaldes? TAC12 els entrevista per fer balanç d'un any en què ha passat de tot

Ja fa gairebé un any d’aquestes imatges. El 26 de maig de l’any passat celebràvem uns nous comicis municipals que dies després canviarien, en molts casos, els governs dels ajuntaments. Per aquest motiu des d’aquest dilluns i fins al divendres 29 de maig TAC12 entrevistarà cada dia els alcaldes i alcaldesses de les poblacions de Tarragona, Salou, Vila-seca, Valls, Torredembarra, Montblanc, Constantí, Altafulla i l’Espluga de Francolí. El programa ‘365 dies...’ serà conduït per Roser Marquès i voldrà fer una mirada retrospectiva d’aquest últim any però també de futur per saber com s’encaren els pròxims tres anys de mandat posant l’accent en cada una de les poblacions.

A banda, just l’aniversari d’aquestes eleccions, el dimarts 26 de maig, TAC12 estrenarà el documental ‘365 dies després...’, un espai que voldrà aprofundir en com es van viure a les principals poblacions de casa nostra aquestes eleccions on ens preguntarem si han suposat un canvi en la manera de governar i si s’està davant d’una nova política.

L’entrevistat d’avui serà l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Tot plegat serà cada dia a dos quarts de nou i a dos quarts d’onze de la nit. A banda, tots aquests continguts es podran recuperar al web www.tac12.tv.