Onze defuncions amb COVID-19 i 25 noves altes mèdiques al Camp de Tarragona

 

7 maig

Set dels morts registrats les últimes 24 hores són casos sotmesos a prova mentre que la resta comparteixen la simptomatologia vírica. Se sumen, a banda, 24 positius confirmats més (1.829), quatre d'ells a residències.

Jornada especialment pel que fa a la lluita contra la COVID-19 al territori arran d'aquesta important xifra de defuncions, dues d'elles provinents dels centres de la tercera edat, ara bé, com a sospitoses. Cal tenir en compte que Salut sempre diferencia entre els pacients que han passat test ràpid o PCR dels que simplement presenten símptomes compatibles amb la malaltia. D'aquesta manera, del total de 353 morts, 271 es consideren oficials.

L'estadística de positius diaris s'incrementa lentament des de fa dies, no pas la de sospitosos, que s'accelera. Així, avui se sumen 599 possibles nous malalts de COVID-19. Cal insistir que són tots aquells que no han passat cap test encara i que podrien acabar desapareixent, molts d'ells, del llistat actual.  

La pressió als centres hospitalaris manté la línia decreixent dels darrers temps i, malgrat que es comptabilitzen els mateixos ingressats a UCI que ahir, 21, la quantitat d'ingressats minva significativament fins als 108 (-8). Mentrestant, ja són 843 les persones que han rebut l'alta mèdica, 25 més que dimecres.