La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig de manera telemàtica, majoritàriament

Del 13 al 22 de maig i de manera majoritàriament telemàtica. Així serà finalment la preinscripció escolar de cara al curs 2020-21 per a l'educació infantil, primària i secundària. Així, a partir del dimecres vinent les famílies podran fer tot el procés de preinscripció a través d'internet, eliminant la necessitat de presentar la documentació presencialment als centres escolars.

Tot i això, per a les famílies que no disposin dels mitjans per a poder fer la preinscripció de forma telemàtica s'obre un període presencial als centres del 19 al 22 de maig, per la qual s'haurà de demanar cita prèvia directament al centre escollit en primera opció. Els centres hauran d'informar de les mesures de seguretat i higiene que ha fet publiques el Departament d'Ensenyament per a les persones que es desplacin a fer aquests tràmits presencialment. En aquest sentit, des del Departament es proveirà als centres públics del material de protecció sanitari i desinfecció necessari per a dur a terme aquests tràmits amb seguretat.

QUEIXA DE LES CONCERTADES

Un proveïment del qual han quedat fora les escoles concertades, segons han denunciat els centres afectats, que s'han mostrat sorpresos i indignats amb la decisió i recorden que demanen al govern català la implantació de les mateixes mesures per fer front a la crisi que a l'escola pública.

Des del Departament manifesten que cada titularitat ha d'assumir el material de neteja i seguretat tal i com el govern fa amb els centres públics.