Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Mans voluntàries per fer front al coronavirus

Desenes de professionals d'infermeria i estudiants es postulen per ajudar en tasques sanitàries durant la crisi de la COVID-19.

Una seixantena de persones, de moment, s'han apuntat a la borsa de voluntariat creada pel Col·legi d'Infermeria de Tarragona per donar suport als centres sanitaris per la crisi del coronavirus. Són majoritàriament professionals jubilats o estudiants que poden col·laborar des de segona línia i ajudar a minimitzar la saturació d'alguns serveis mèdics.

AJUDAR EN EL QUE CALGUI

Quedar-se a casa és una de les maneres més efectives d'evitar l'avançament del coronavirus, això és evident i és una premisa bàsica que tots hauríem de tenir al cap. Malgrat això, hi ha professionals que tot i jubilats, consideren que poden ser d'utilitat si es reincorporen a la feina i és el que han fet desenes de voluntaris que s'han adherit ja sigui a la crida del Col·legi d'Infermeria com a les de diferents entitats com ara la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. La idea és aportar experiència tant en l'àmbit clínic com, sobretot, en el tracte amb els pacients i les seves famílies.

La idea de treballar des de segona o fins i tot tercera línia és molt present entre aquestes voluntàries, que també apunten a la possibilitat de treballar des de casa, per exemple amb atenció telefònica.

I també des del món dels estudiants s'ha atés a aquestes crides, aquí potser falta experiència però sobren les ganes.

Totes elles estan preparades per fer front a una incorporació immediata així que se les requereixi, ara que sembla que, malauradament, estem en un dels moments àlgids de la pandèmia a casa nostra.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ