Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Col·legi de Metges dobla el nombre de voluntaris per plantar cara al COVID-19

La crida del sector ha superat totes les expectatives. En una setmana, la institució ha passat de 31 sol·licituds a 64. El total d'estudiants inscrits també creix i arriba als 500.

34 dels 64 adherits a la proposta són col·legiats. 15 d'ells corresponen a professionals jubilats. La resta, 15 més, desenvolupen la seva tasca en la gestió o en l'exercici privat. La petició de voluntaris també ha rebut una grata resposta per part del món universitari amb el suport de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV.

PROFESSIONALS DE DIFERENTS BRANQUES

Les especialitats de Medicina i Infermeria són majoritàries però també s'han mobilitzat estudiants de Fisioteràpia, Nutrició, Dietètica i Biotecnologia, entre altres branques. Des del Col·legi de Metges agraeixen la implicació de la societat i agraeixen un cop més la tasca incansable dels professionals i futurs treballadors del món de la salut.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ