Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Tarragona podria arribar al pic de la corba epidèmica a finals d'aquesta setmana

La taxa de contagis de la COVID-19 al Camp de Tarragona, fins ara, s'ha mantingut lleugerament més baixa en comparació amb altres punts de l'estat, però les autoritats sanitàries preveuen un augment significatiu en el nombre de contagis per coronavirus en les pròximes jornades. Consideren que a finals d'aquesta setmana es patirà.

NO ES PREVEU CAP HOSPITAL DE CAMPANYA

Es necessitaran, per tant, més llits disponibles a l'UCI, com ja fixava la consellera de Salut amb l'objectiu de triplicar-ne la capacitat arreu del país. Des de la regió sanitària del Camp de Tarragona afirmen que, per ara, els hospitals del territori podran a absorbir l'increment de casos greus i que no serà necessari habilitar un hospital de campanya. 

Amb les previsions actuals, no es planteja una situació de col·lapse en els hospitals tarragonins. Alhora, s'afirma que no pateixen per l'escassetat de material. Entre el material que ha d'arribar, s'espera la distribució dels kits de diagnòstic ràpid. Es prioritzarà el personal sanitari dels hospitals, però també les residències de gent gran que estan en el punt de mira.

Es preveu que a partir d'aquest divendres arribin a Catalunya un 50.000 dispositius de test ràpids. En aquest sentit, el govern espanyol assegura que ja ha començat a enviar-ne a les comunitats autònomes.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ