Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Es comencen a repartir unes 7.000 targetes moneder per garantir les beques menjador al Camp de Tarragona

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ja ha començat a repartir les targetes moneder als alumnes que disposen d'una beca menjador, arribaran a un total de 275 alumnes. És el primer exemple al Camp de Tarragona del repartiment d'aquest document que ha de garantir així l'accés a l'alimentació a les famílies més vulnerables.

40€ PER ALUMNE

La Generalitat farà l'aportació econòmica per beneficiar uns 144.000 nens i nenes a Catalunya. A través d'un acord amb Caixabank, cada família rebrà una aportació de 40 euros per alumne que es recarregarà mentre duri el tancament de les escoles.

A PARTIR DE DIMECRES, AL TARRAGONÈS I A L'ALT CAMP

Al conjunt del Camp de Tarragona, se'n beneficiaran uns 7000 alumnes. Al Tarragonès es distribuiran 6.023 targetes, previsiblement, a partir de dimecres, com també a l'Alt Camp que en seran unes 800. Pel que fa al repartiment, es coordinarà entre els mateixos consells comarcals i els ajuntaments.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ