Els municipis amplien les mesures de prevenció pel coronavirus

L’Ajuntament de Salou recomana a tots les ciutadans fer ús de la tramitació telemàtica i evitar desplaçaments presencials a les oficines d’atenció ciutadana. També ha ajornat la visita prevista pel 18 de març del Síndic de Greuges. El municipi ja va tancar ahir gairebé tots les equipaments municipals com pavellons, piscines, pistes esportives, el TAS, l’Escola Municipal de Música, la Torre Vella o la Biblioteca Popular. Des del consistori fan una crida a la ciutadania perquè segueixi totes les mesures.

Constantí ha creat una comissió per seguir l’evolució del risc del Coronavirus. També ha decidit suspendre el mercat ambulant dels dijous, totes les activitats extraescolars i les organitzades per l’Ajuntament. També s’ha decidit clausurar la biblioteca municipal, el pavelló i camp de futbol, la llar de jubilats i l’Escola de Música.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí també ha ampliat les mesures com el tancament dels equipaments turístics i culturals municipals. També s’ha concentrat l’atenció al públic de l’Ajuntament en un únic punt de la plaça de la Vila.