Bisbal, Aitana i Manel, caps de cartell del festival de Cambrils

Ja es poden adquirir les entrades pels concerts del Festival Internacional de Música de Cambrils, amb tres noms propis: Aitana, Bisbal i Manel. L’organització ha abaratit el preu de les entrades, però el festival s’ha reduït notablement. Només cinc concerts en cinc dies, del 5 al 9 d’agost.

Aitana, Bisbal i Manel seran els plats forts d’un festival internacional de música de Cambrils que enguany reduirà el volum de propostes, només cinc, i les concentrarà en cinc dies, entre el 5 i el 9 d’agost, coincidint amb l’espai temporal que històricament ha atret més públic als concerts proposats en edicions anteriors.

La decisió de concentrar el festival respon també a una determinació de reduir costos que deixarà el pressupost del mateix en uns 600.000 euros i que permetrà als organitzadors rebaixar també el preu de les entrades en comparació a les d’anys anteriors.

Aitana, millor artista del 2019 a Los40music, serà l’encarregada de tancar el festival, el 9 d’agost. Abans, el 8 d’agost, haurà passat per l’escenari del festival de música de Cambrils David Bisbal per presentar el seu últim disc En tus planes. També Els Manel tindran protagonisme a Cambrils, on portaran la gira de presentació del seu nou àlbum Per la bona gent. Els dos primers dies de festival es dedicaran als concerts de tribut. Versión Imposible, el 5 d’agost, i ABBA The New Experience.

Enguany finalitza el conveni per l’organització del festival. Tot i la bona sintonia entre Ajuntament i la productora, aquesta haurà de guanyar de nou la concessió a concurs per seguir organitzant l’esdeveniment el curs vinent.