34 restaurants participaran a les jornades de la galera de Cambrils

Les jornades se celebraran entre aquest divendres r i l’1 de març, i inclouran també un concurs de cuina, a més d'altres activitats.

34 restaurants de Cambrils, quatre més que en l’última edició proposaran menús d’entre 20 i 50 euros amb la galera com a protagonista a partir d’aquest divendres i fins l’1 de març. Aquest és l’eix central d’una nova edició, la setzena, de les Jornades de la Galera a Cambrils, que busquen donar protagonisme a la gastronomia local i oferir un atractiu turístic fora de la temporada d’estiu.

Les jornades inclouen diverses activitats, entre les que destaquen la tradicional galerada popular el diumenge 23 de febrer i, el diumenge 16, la fregida de galeres i calçots amb oli de la Cooperativa de Cambrils. A banda de Cooperativa, hostelers i confraria de Pescadors, a l’organització de les jornades també hi col·labora l’escola d’hoteleria i turisme de Cambrils, que promou un concurs per a joves cuiners en què 8 escoles de les 14 presentades inicialment, competiran presentant propostes culinàries amb la galera com a protagonista.

A la promoció de les jornades també hi col·laboren una seixantena de comerços locals i, en el marc de les mateixes s’han programat, els divendres, visites guiades a les instal·lacions de la confraria de pescadors que permetran al visitant conèixer d’a prop la pesca de la galera.