El Catllar - Viladecans (1-1)

Els del Baix Gaià desaprofiten l'ocasió d'acostar-se a un rival directe i continuen com a penúltims de la Primera Catalana, lluny de les places de permanència. L'últim triomf va produir-se fa gairebé dos mesos.

Sense sort. Després d'una molt bona primera meitat i en què s'ha demanat possible falta en el gol de l'empat del Viladecans, el Catllar ha marxat cap a casa amb la sensació d'haver deixat escapar una altra jornada vital per sumar de tres en tres. Amb ocasions suficients a totes dues bandes per desequilibrar la igualada, res ha mogut l'1 a 1 obert per Jordi Prades, al minut 21, i tancat pel visitant Cepeda al 44'. La superioritat numèrica dels locals a partir del minut 51 i per doble groga a Òscar tampoc ha servit de res.

El punt, això sí, és el primer que assoleix l'equip dirigit per Álex González després de cinc jornades consecutives perdent. Les places de possible salvació segueixen a més de tres victòries de distància dels del Tarragonès, que diumenge (12 hores) passaran pel camp d'un altre club de la part baixa, el Martorell.